Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 18 december heeft er omstreeks 09:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een fietser aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

Het ongeval gebeurde op het fietspad bij het spoorviaduct. Een brommerrijder en fietser kwamen hier met elkaar in botsing. De fietser is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij voor controle is vervoerd naar het ziekenhuis.

Zowel de brommer als de fiets hebben lichte schade opgelopen. De toedracht van het ongeval is dat zij elkaar niet hebben gezien.

Spoorviaduct
Het spoorviaduct is een gevaarlijk punt doordat het verkeer van beide kanten elkaar niet kunnen zien aankomen. Hierdoor ontstaat een gevaarlijke situatie. Er staat geen spiegel waardoor fietsers, brommers etc. elkaar niet kunnen zien aankomen.