De politie onderzoekt een straatroof in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze straatroof.

Zie ook: Weer straatroof Gerberasingel Berkel en Rodenrijs & Verdachte van mogelijk vier straatroven aangehouden

De straatroof is gepleegd op woensdag 7 maart 2018 rond 06:45 uur in de omgeving van Rozenpad ter hoogte van te Berkel en Rodenrijs. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Rozenpad fietspad gevlucht.

Signalement: Negroide man op zwarte fiets. De man was ongeveer 2 meter lang. De man droeg een driekwart groene jas die aan de achterzijde in een punt liep.
Toedracht: Het slachtoffer liep op het Rozenpad te Berkel en Rodenrijs. Een man op een fiets passeerde haar. De man stopte, stapte van zijn fiets af en liep op het slachtoffer af. De man trok de tas uit de handen van het slachtoffer en fietste weg.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
• Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer) of via de website; MeldMisdaadAnoniem.nl.

Districtsrecherche Rijmond-Noord
Telefoon: 0900-8844
BVH nummer: 2018069218

Bron: Burgernet