Berkel en Rodenrijs – De politie heeft in samenwerking met de gemeente een pand voor 9 maanden gesloten na aantreffen van verdovende middelen.

Een pand op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs is door burgemeester Pieter van de Stadt voor 9 maanden gesloten nadat er voor de tweede keer in twee maanden tijd verdovende middelen zijn gevonden. Om welk pand het gaat is ons niet bekend, de politie kan (nog) niks vertellen vanwege een lopend onderzoek.

Foto: Steven van der Ham (@S_vanderHam)

No Title

In een pand op bedrijventerrein #Oudeland te #BerkelenRodenrijs is binnen 2 maanden 2 maal een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Door goede samenwerking met @Lansingerland heeft de burgemeester @pvandestadt dit pand voor de duur van 9 mnd gesloten! pic.twitter.com/NYCe8sou46