Bleiswijk – Vrijdagmiddag 10 augustus heeft er omstreeks 15:30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de N209-Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

De politie, brandweer en een ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het betrof een aanrijding tussen twee personenauto’s. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er één persoon bekneld zat in zijn voertuig. De brandweerlieden hebben het dak van de auto geknipt om het slachtoffer te kunnen bevrijden.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd, en is behandeld in de ambulance en daarna vervoerd naar een ziekenhuis.

De rijstrook om voor te sorteren voor de A12 richting Den Haag is afgesloten.

Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is nog niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Afzetting

Wijkagent Oosterheem plaatste op Instagram een post over tientallen ongeduldige automobilisten die niet het geduld konden opbrengen om 10 minuten om te rijden, en door de afzetting reden. Hiervoor zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven.

Foto’s: Roy Wolters