Bleiswijk – Zaterdagmiddag 1 september heeft er een onenigheid in het verkeer plaatsgevonden tussen een personenauto en een Albert Heijn bezorgauto in Bleiswijk.

Op de N209 waren twee bestuurders het niet met elkaar eens omdat er één door rood reed. Hierna zijn een aantal handgebaren over en weer gemaakt. Nadat de personenauto de bezorgauto afsneed kwamen de twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Hierdoor raakte de Albert Heijn bezorgauto te water. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder na te kijken, maar deze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft een deel van de Hoekeindseweg afgesloten, een bergingsbedrijf komt ter plaatse om het voertuig te bergen. Door het ongeluk raakte een boompje en de brugrailing ook beschadigd.

UPDATE: Bergingsbedrijf Vreugdenhil is aan het einde van de middag druk bezig geweest met het takelen van de bestelauto. Ook EcoLoss kwam ter plaatse en hebben zich ontfermd over de brandstoflekkage die in het water terecht kwam. Omstreeks 17:45 uur werd de bestelauto onder gejuich van omstanders weer op vier wielen op de weg gezet.

Video: berging van de bestelauto