Bleiswijk – Zaterdagmiddag 1 september heeft er een kop-staart aanrijding plaats gevonden tussen drie busjes op de N209-Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Het ongeval gebeurde op de N209 tussen de Leeuwenakkerweg en de Overbuurtseweg. Door onbekende oorzaak moest een bedrijfsbusje in de remmen. Twee busjes die erachter reden konden niet meer op tijd remmen waardoor een aanrijding onvermijdelijk was.

Door de aanrijding raakte één inzittende gewond. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken en op een vacuümmatras gefixeerd. De vrouw is hierna vervoerd naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft twee busjes opgehaald welke niet meer verder konden rijden. Het derde busje kon zijn weg wel vervolgen. Tijdens de afhandeling van het ongeluk was de rijbaan richting de Overbuurtseweg afgesloten. Het verkeer werd om en om door agenten langs het ongeluk geleid. Nadat de weg weer vrij en gereinigd was kon het verkeer weer doorrijden.