Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 17 september ontving de politie omstreeks 21:40 uur een melding  over een aantal jongeren welke ruzie zochten in een Döner zaak aan de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden kwamen ter plaatse, hierdoor sloegen de daders op de vlucht en is de politie een zoekactie gestart. De politie sprak aldaar met een aantal getuige welke verklaarde dat er langere tijd steentjes werden gegooid tegen de ruiten van de Döner zaak. Hierdoor ontstonden kleine putjes het raam.

De bemanning van de politiehelikopter die onderweg waren naar hun basis op Schiphol hoorden de melding en hebben de eenheden op straat geassisteerd. De politiehelikopter heeft meerdere zoekslagen gemaakt om de daders op te sporen.

Ondanks de zoekactie zijn er geen personen aangehouden. “Een medewerker van de Döner zaak wilde geen aangifte doen” meldt woordvoerder Wim Hoonhout van Politie eenheid Rotterdam Rijnmond.

Twee jongeren kregen een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs.