Berkel en Rodenrijs – De politie waarschuwt bewoners van de wijken Westpolder en de Klaverweide in Berkel en Rodenrijs uit te kijken naar satéprikkers in deursponningen. 

Volgens de politie is dit mogelijk het werk van criminele. “In de wijk Westpolder te Berkel en Rodenrijs zijn de laatste dagen bij verschillende woningen satéprikkertjes in deursponningen aangetroffen. Mogelijk een verkenning of u langdurig afwezig bent.” meldt Operationeel Wijk Expert Steven van der Ham op Twitter.

Buurttoezicht Lansingerland en de gemeente zijn op de hoogte van de situatie. De politie adviseert direct te bellen naar 0900-8844 wanneer u een satéprikker in de deursponning ziet zitten. Bij verdachte situaties kunt u altijd direct bellen naar 112!

https://twitter.com/S_vanderHam/status/1041746043501768704