UPDATE:

De politie meldt zojuist aan onze redactie dat alle kinderen in goede gezondheid zijn aangetroffen! Sinds wanneer de kinderen weer terecht zijn en waarom hier geen bericht over uit is gegaan is niet bekend.

Wij willen u allen hartelijk bedanken voor het massaal delen van onze berichten!

Rotterdam/Lansingerland – Vanaf Dinsdagavond 2 oktober is er een groepje jongeren van 5 personen vermist vanaf de Mozartlaan in Rotterdam/Hillegersberg.

Het groepje van 5 personen, 3 jongens en 2 meisjes in de leeftijd van 10 tot 12 jaar zijn vermist in Hillegersberg. Mogelijk zijn ze als groepje bij elkaar. De politie heeft Burgernet ingeschakeld om het groepje te vinden. Omstreeks 21:10 uur is er een burgernet-bericht uitgestuurd.

Er zijn geen signalementen bekend van de kinderen.

Heeft u tips, of ziet u het groepje ? Bel de politie via 112!

UPDATE 3 okt. 09:00 uur:

Op dit moment is de redactie druk aan het uitzoeken of de minderjarigen nog vermist zijn, helaas heeft Burgernet niets meer gepubliceerd en reageert niet op onze berichten. Wij nemen op dit moment contact op met de politie.

UPDATE 3 okt. 06:00 uur:

Volgens de laatste update van Burgernet zijn er nog 4 van de 5 jongeren vermist. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

UPDATE 22:35 uur:

Burgernet maakt zojuist bekend dat er 4 van de 5 jongeren nog vermist zijn.