Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 20 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietsster op de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 12:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto op de oversteek op de Stationssingel ter hoogte van het Annie M.G. Schmidtpad.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, het slachtoffer is door het ongeval op de voorruit van de personenauto terecht gekomen. De vrouw is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft nog enige tijd onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor kwamen medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse. De medewerkers hebben het ongeval op beeld in kaart gebracht om zo onderzoek te doen naar het ongeval. Wegens het onderzoek moesten automobilisten op de Stationssingel in de richting van de Oudelandselaan bij de oversteek in tegengestelde richting rijden.

Na het onderzoek heeft bergingsbedrijf Vreugdenhil het voertuig opgehaald.