Bergschenhoek – Woensdagochtend 27 maart heeft er een aanhouding plaatsgevonden na een inbraak in het centrum van Bergschenhoek.

De politie ontving een inbraakmelding in het centrum van Bergschenhoek en stelde direct met meerdere eenheden een onderzoek in. De politie heeft één verdachte aangehouden. De inbraak heeft plaatsgevonden bij het Blokker filiaal in het centrum.

Vanmorgen vloog enige tijd een politiehelikopter boven Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, het is goed mogelijk dat de helikopter met dit incident te maken heeft, verteld een woordvoerder van politie-eenheid Rotterdam Rijnmond. “Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten”, aldus de woordvoerder.

Het onderzoek is in volle gang.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

De politiehelikopter vloog vanmorgen enige tijd boven Bergschenhoek.