Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag op zondag 31 maart zijn er een aantal vernielingen aangericht achter winkelcentrum Westpolder aan de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs.

Volgens omwonenden die getuigen waren, zijn er in de nacht rond 00:00 uur diverse vernielingen aangericht door een groep van 8 a 9 jongeren. Zij hebben diverse schades aangericht zoals het vernielen van een verkeersbord en een winkelwagentje van de Jumbo supermarkt. Een steiger welke is geplaatst voor het repareren van het geveldeel nadat op 20 november een vrachtwagen tegen de gevel reed is door de jongeren ook omgegooid.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft de aangerichte schade opgenomen.

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).