Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 2 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto op de oversteek van de rotonde aan de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Op de oversteek van de rotonde Boterdorpseweg met de Rodenrijseweg heeft vanmorgen omstreeks 08:00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een fietsster en een personenauto kwamen met elkaar in botsing. De politie en een ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De fiets van het slachtoffer heeft lichte schade opgelopen door het ongeval. Wat precies de toedracht is van het ongeval is niet bekend, de verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest maar een onderzoek bleek niet nodig.