Berkel en Rodenrijs/Pijnacker – Op het Pijnackerse deel van het Hofpleinpad vond zondag 9 juni rond 00.50 uur een poging beroving plaats. Het negentienjarige slachtoffer wist zich te verdedigen waardoor zijn belagers ervandoor gingen. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer fietste rond 00.50 uur vanuit Pijnacker over het Hofpleinpad in de richting van Berkel en Rodenrijs. Toen hij net voorbij het Hofpleintunneltje reed werd hij ingehaald door twee jongens op een scooter. Het slachtoffer werd van zijn fiets geduwd en vervolgens door het tweetal geschopt en geslagen. Het slachtoffer wist zich te verdedigen, waarop zijn belagers zonder buit in onbekende richting verdwenen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze poging beroving te maken heeft. Heeft u iets gezien of meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie in Pijnacker via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.