Bergschenhoek – Donderdagochtend 4 juli heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de N209 in Bergschenhoek.

Twee personenauto’s kwamen omstreeks 06:45 uur op de N209 richting Bleiswijk net na de oprit bij Bergschenhoek met elkaar in botsing. Het ambulancepersoneel hebben meerdere personen nagekeken maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De hoofdbaan van de N209 in de richting van Bleiswijk was tijdelijk afgesloten vanwege het ongeval, het verkeer moest over de baan van de oprit langs het ongeval. Beide personenauto’s liepen flinke schade op door het ongeval. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf geborgen waarna de N209 weer kon worden vrijgegeven.

De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend, vermoedelijk is het misgegaan bij het invoegen.