Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 4 juli heeft er opnieuw een aanrijding plaatsgevonden, ditmaal op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Op de kruising Oudelandselaan met de Stationssingel kwamen een Albert Heijn bezorgwagen en een scooterrijder met elkaar in botsing. In eerste instantie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een reanimatie aan het Westerplein in Berkel en Rodenrijs, dit bleek niet juist waarna de hulpdiensten als juiste locatie naar de kruising Oudelandselaan met de Stationssingel werden gestuurd.

De scooterrijder lag bij aankomst van de hulpdiensten onder de bezorgwagen. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, waarna hij uiteindelijk zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De scooter heeft flinke schade opgelopen door het ongeval. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.