Bergschenhoek – In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 augustus is de politie druk bezig geweest met een klopjacht op een inbreker nadat deze kort daarvoor werd overlopen bij een woning aan de Europasingel in Bergschenhoek. 

Omstreeks 04:00 uur werd de politie gealarmeerd nadat een inbreker werd overlopen bij een woning aan de Europasingel in Bergschenhoek. De politie startte direct een zoekactie waarbij ook Burgernet werd ingeschakeld.

De inbreker werd overlopen en is gevlucht in de richting van de J.F. Kennedylaan, de politie heeft in de omgeving met een aantal eenheden op de grond en vanuit de lucht met de politiehelikopter gezocht naar de inbreker.

Desondanks de grote zoekactie en met behulp van de politiehelikopter is de inbreker niet gevonden, de politie doet verder onderzoek naar de inbraak.

Signalement:

*Licht getinte man

*Fors postuur

*Ringbaardje

* Wit petje

Heeft u het vermoeden dat er een diefstal of een inbraak gaande is ? Twijfel niet, en bel direct 112!