Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 18 augustus heeft de politie enige tijd een quadbestuurder achtervolgd door Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

De politie zag in Berkel en Rodenrijs een man op een Quad rijden en wilde deze controleren. Bij het geven van een stopteken ging de bestuurder er vandoor. De agenten zetten hierbij de optische- en geluidssignalen aan en zette de achtervolging in.

Tijdens de achtervolging door Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, heeft de bestuurder diverse verkeersregels overtreden. De achtervolging ging onder andere over het fietspad. De agenten wisten uiteindelijk de bestuurder in het Annie M.G. Schmidtpark ter hoogte van het skatepark staande te houden.

De bestuurder heeft voor oa. het rijden over een busbaan, het fietspad en het negeren van een stopteken een procesverbaal gekregen.
Het is niet bekend waarom de bestuurder probeerde te vluchten, evenals of de bestuurder nog in het bezit is van zijn rijbewijs.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).