Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 3 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde aan de Boterdorpseweg en de Randweg-West in Bergschenhoek.

Ondanks de maatregelen welke onlangs zijn getroffen voor het fietsveiligplan van de gemeente heeft er op de rotonde Boterdorpseweg met de Randweg-West helaas weer een aanrijding plaatsgevonden. Omstreeks half één vond de aanrijding plaats tussen een fietsster en een personenauto.

Het meisje was vanuit Berkel en Rodenrijs richting Bergschenhoek onderweg naar school toen zij op de oversteek van de rotonde werd geschept. Zij is door het ongeval hard op het asfalt terecht gekomen. Voor de zekerheid werd een ambulance gealarmeerd. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde zij niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De personenauto heeft flinke schade opgelopen aan de voorruit, ook de fiets van het meisje is door het ongeval beschadigd. De personenauto is door Bergingsbedrijf Vreugdenhil opgehaald.