Bleiswijk – Zondagmiddag 7 juli heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een motor en een scooter op de Cyclamenweg in Bleiswijk.

Omstreeks 13:45 uur kwamen een motorrijder en een scooterrijder met elkaar in botsing. De politie, twee ambulance’s en de Traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd. Nadat de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen werd het MMT gecanceld. Twee slachtoffers zijn behandeld door het ambulancepersoneel waarna één persoon met spoed en de ander zonder spoed zijn vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft op de plaats van het ongeval een plaats delict (PD) gemaakt vanwege sporenonderzoek. Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Er heeft één persoon een proces-verbaal gekregen wegens het niet opvolgen van een vordering door een politieagent. Deze persoon ging door de afzetting heen welke was gecreëerd om sporen veilig te stellen.

Beide voertuigen zijn flink beschadigd. Over de verwondingen van de slachtoffers is ons niets bekend.

UPDATE 04-09-2019: (Let op: de video kan als schokkend worden ervaren)

De redactie ontving vandaag een video waar het ongeval op te zien is. De beelden kunt u hieronder bekijken, let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren!

 

(Let op: de video kan als schokkend worden ervaren)

Foto’s: Fred Wolters en Ben Boukes