Bergschenhoek – Maandagavond 23 september ontving de politie een melding van een verdachte situatie in het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek.

De politie ontving omstreeks 20:40 uur een melding van een mogelijke inbraak in een afgesloten terrein in het Annie MG Schmidtpark. Meerdere politie-eenheden en de politiehelikopter ,welke in de buurt was, gingen direct in de richting van het park en deden onderzoek. Hieruit bleek dat er twee mannen binnen het afgesloten terrein bezig waren met een graffitiproject voor de gemeente Lansingerland.

Zij projecteerden door middel van een beamer het project op een muur om de werkzaamheden makkelijker te maken. Doordat het werk met een projectiescherm in de avond beter gaat dachten de mannen dit in de avonduren te doen. Na de bezoek van de politie zijn de mannen weer weggegaan.

Aanstaande zaterdag 28 september is de officiële opening van het Urban Sportspark in het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek.

Urban Sportspark

Logo Urban SportsparkHet Urban Sportspark Lansingerland in het Annie M.G. Schmidtpark is uniek door de vele mogelijkheden die er zijn om te sporten. Nog nergens in Europa is er een sportpark waar het sporten zo veelzijdig is. Deze openbare sportplek, die voor iedereen toegankelijk is, wordt op zaterdag 28 september officieel geopend!

Officiële opening om 11.30 uur

Wethouder Sport Ankie van Tatenhove verricht op zaterdag 28 september om 11.30 uur de opening met spectaculaire demonstraties bij de verschillende onderdelen! Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn er verschillende workshops te volgen!

Meer informatie over Urban Sportspark vindt u op de website van Gemeente Lansingerland

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).