Berkel en Rodenrijs – Vrijdagochtend 20 september vond een bedrijfsongeval plaats bij een autobedrijf aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Veel hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team, de brandweer, ambulance en de politie werden vrijdagochtend gealarmeerd nadat er omstreeks 08:20 uur een melding binnen kwam van een reanimatie bij Auto-Griffioen aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

“Het slachtoffer is vermoedelijk door het dak gevallen waarna hij op een metalen hefbrug terecht is gekomen.” laat een woordvoerder van de politie weten. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer behandeld waarna hij met spoedtransport is vervoerd naar het ziekenhuis.

Helaas kwam alsnog het bericht binnen op de redactie dat de man aan zijn verwondingen is overleden.