Bergschenhoek – Donderdagavond 10 oktober is een man lichtgewond geraakt nadat hij met zijn voertuig te water raakte langs de Jacob Marislaan in Bergschenhoek.

Omstreeks 21:10 uur raakte de bestuurder van een personenauto te water nadat hij door een onbekende man werd bedreigd met een mes. Volgens ooggetuigen stapte de man in de auto langs de Jacob Marislaan en bedreigde de bestuurder, de man raakte in paniek, vluchtte en raakte daardoor te water. De personenauto is op zijn dak in het water terecht gekomen. De man met het mes heeft het voertuig verlaten en is gevlucht. De bestuurder is door omstanders uit zijn voertuig geholpen.

De politie is met meerdere eenheden en politiehonden in de wijk aan het zoeken naar de man met het mes. Voor zover bekend is deze man nog niet aangehouden.

Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de personenauto behandeld waarna hij is thuisgebracht. De personenauto is door een politieberger uit het water gehaald waarna deze is meegenomen.

UPDATE: 

De politie meldt aan onze redactie dat de verdachte na de zoekactie nog niet is aangehouden. “De personenauto is in beslag genomen voor nader onderzoek” aldus de woordvoerder van Politie Rotterdam Rijnmond.