Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 15 december werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brandmelding brand in een woning aan van Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:35 uur ontving de brandweer een zogenoemde Openbaar Meldsysteem (OMS) melding vanuit het Huize Sint Petrus  appartementencomplex aan de Noordeindseweg. De brandweer is ter plaatse gekomen, uit onderzoek bleek dat de brandmelders waren geactiveerd als gevolg van kook- of bak-activiteit.

Er is niemand gewond geraakt.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Foto: Archief foto © Spa-Media