Dinsdagmiddag heeft er op de N209 / Hoefweg, boven de A12, een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Het ambulancepersoneel heeft alle inzittenden van beide voertuigen nagekeken. Er is één persoon voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van de betrokkenen heeft zijn tenen gebroken door dit ongeval, dit kwam doordat de man met slippers achter het stuur zat.

Bij beide voertuigen zijn de airbags uitgeklapt. Vanwege het ongeval liep het verkeer enorm vast. Het verkeer vanaf de afrit A12 kon alleen rechtsaf richting Bleiswijk. Het verkeer vanuit Bleiswijk kon alleen over één rijbaan richting Zoetermeer. De rijstrook voor het verkeer A12 op richting Den Haag was afgesloten. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen.

Enkele automobilisten vonden de wegafzettingen en het opvolgen van aanwijzingen van agenten erg lastig, de personen die door zijn gereden krijgen een proces verbaal thuisgestuurd.

 

IMG_3195

IMG_3197

IMG_3204

IMG_3234

IMG_3238

IMG_3242

IMG_3256