Rotterdam / Berkel en Rodenrijs – De politie heeft ruim 50 kilo aan verdovende middelen in beslag genomen na een controle van een bestuurder in een voertuig en een doorzoeking in een woning aan de Socratesstraat in Rotterdam.  Ook werden er versnijdingsmiddelen aangetroffen in de woning. Er is een 22-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aangehouden.

Dinsdag 6 september omstreeks drie uur in de middag voerden agenten een controle uit bij een bestuurder van een personenauto aan de Socratesstraat. Bij een doorzoeking in het voertuig werd er in een verborgen ruimte meerdere kilo’s aan verdovende middelen gevonden. Daarop werd de 22-jarige bestuurder uit Berkel en Rodenrijs aangehouden.

Omdat de bestuurder vlak voor de controle uit een woning aan de Socratesstraat kwam, werd ook deze woning doorzocht. Dat bleek een versnijdingspand te zijn waarbij nog meer verdovende middelen werden aangetroffen.

In totaal is er ruim 50 kilo aan drugs in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.