Maandagavond werd de politie groots ingezet na een melding van een verdachte situatie aan de Klaverweide in Berkel en Rodenrijs.

Iets voor half negen werd de politie gealarmeerd na een melding van een verdachte situatie bij een woning, hier werden twee personen gezien die zich verdacht gedroegen. De politiehelikopter vloog in de buurt en keek vanuit de lucht mee.

Uit onderzoek van de politie bleek dat er niks aan de hand was, “het ging om vader en zoon die bij de woning thuis horen”, laat de woordvoerder weten. Hierop zijn de eenheden weer met vervolg gegaan.

Omwonenden laten weten dat er vorige week in de nacht van maandag op dinsdag ook al consternatie was in de wijk, toen waren er meerdere agenten aanwezig met getrokken wapens. Ook  werd er iemand aangehouden. Wat er zich toen heeft afgespeeld is onduidelijk.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

Foto: Ingezonden

 

20220912_202704

20220912_202738

20220912_202734