De 36-jarige verdachte die vastzit voor het neerschieten van zijn ex-vrouw zou hebben bekend. De 36-jarige man schoot op 11 maart jl.  zijn ex-vrouw neer in de woning aan de van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.

Het OM meldt dat hij in een afgeluisterd gesprek in het Huis van Bewaring heeft bekend. De verdachte Vishal R. zou tegen zijn familie hebben gezegd; “Ik heb het gedaan”.

Lees ook: Vrouw raakt zwaargewond na schietpartij in woning Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek

Het slachtoffer raakte zwaargewond nadat zij door haar ex in de woning werd neergeschoten. Haar dochtertje was ook in de woning aanwezig maar raakte niet gewond. Het slachtoffer liep blijvend letsel op, maar is inmiddels wel uit het revalidatiecentrum.

Justitie vervolgt de man voor het schietincident maar ook voor stelselmatige stalking en bedreiging. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend, het onderzoek is nog niet volledig afgerond.