Zaterdagavond is een beschonken automobiliste met haar Volkswagen Up in een slootje terecht gekomen aan het Westerplein in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten werden gealarmeerd na een melding dat een voertuig in het water zou liggen, eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een greppel met een klein laagje water. Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek er niemand meer in het voertuig te zitten, waarop de aanrijdende eenheden werden gecanceld.

Omdat de politie een vermoeden had dat de dame alcohol had genuttigd is er een blaastest afgenomen, hierna is de dame aangehouden en naar het politiebureau vervoerd voor een uitgebreide ademanalyse. Naar verluidt dacht de dame dat ze de versnelling in zijn achteruit had gezet maar stond deze in zijn vooruit, wat ze tot haar grote schrik pas merkte toen ze gas gaf. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig uit de greppel te halen.

Het voertuig liep forse schade op.

 

IMG_5888

IMG_5891

IMG_5892

IMG_5902

IMG_5931

IMG_5933

IMG_5937

IMG_5943