Vanaf maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober vindt er een geplande militaire oefening plaats in Lansingerland. 

Deze oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Marine. Dit houdt in dat de militairen hun eindoefening houden waarbij zij zich voornamelijk te voet zullen verplaatsen en tussendoor een aantal acties zullen uitvoeren. Het doorgaand (vaar)verkeer wordt hierbij niet gehinderd.

Heeft u een algemene klacht?
Voor algemene klachten waarbij geen sprake is van schade, kunnen burgers/omwonenden contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl.

Heeft u hierdoor schade?
Indien er door de oefening schade is ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid ( zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade, etc) melden aan:

Sectie Claims Ministerie van Defensie
Postbus 90004
3509 AA Utrecht
Telefoonnummer: 030-2180420
Emailadres: jDVclaims@mindef.nl