Donderdagavond is de politie actief geweest in Bleiswijk vanwege een diefstal van goederen uit een winkel.

Bij de LIDL aan de Hoefweg in Bleiswijk was een winkeldiefstal waarbij een voertuig is aangetroffen met een grote hoeveelheid gestolen goederen er in. De eenheden op de grond hebben assistentie gevraagd aan de politiehelikopter om vanuit de lucht mee te kijken.

Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.

 

UPDATE 23:30 uur:

Rond 18:00 uur vanavond werd de dief betrapt in de winkel. De dief rende in eerste instantie naar buiten, naar zijn auto. Toen de manager van de winkel de achtervolging inzette bleek het om een man en een vrouw te gaan. De man verdween via een tuin, een medewerker van de Lidl is hem daar kwijtgeraakt. De vrouw is richting de Hoefweg gelopen, en is daar in de bosjes verdwenen.

Na het scannen van de gestolen goederen bleek het te gaan om een bedrag van €2.487,80. Dit was niet alleen van het Lidl filiaal in Bleiswijk. In de auto, met pools kenteken, bleken ook andere goederen te liggen, de dieven hadden ook de Primark met een bezoek vereerd.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland.

 

 

Foto’s: Jens (ingezonden via WhatsApp tiplijn)