Lansingerland – Vanaf 1 december worden de centra van Bergschenhoek en Berkel volledig fietsvrij gedurende de openingstijden van de winkels. 

Dit betekent dat fietsen in het winkelcentrum niet meer is toegestaan van maandag tot en met zondag van 07.00 uur tot 19.00 uur. Op koopavond geldt het fietsverbod tot 21.00 uur. Buiten deze tijden is het wel toegestaan in delen van het centrum te fietsen.

Verkeersbesluit
Voor deze nieuwe maatregel heeft de gemeente een verkeersbesluit genomen. Dit verkeersbesluit is gepubliceerd in het digitaal gemeenteblad. Bent u het niet eens met dit besluit, of is het besluit onduidelijk? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer: 14-010.

Gedurende 6 weken vanaf publicatiedatum kan er bezwaar worden ingediend. Dit kan door een schriftelijk bezwaar per post te sturen naar: College van burgemeester en wethouders van gemeente Lansingerland, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Ook kunt u een digitaal bezwaar indienen via de website van Gemeente Lansingerland.