Rotterdam / Berkel en Rodenrijs – Bij een ongeval tussen meerdere voertuigen op de N209 ter hoogte van Rotterdam Airport is een enorme ravage ontstaan. De weg is in beide richtingen afgesloten. 

Twee vrachtwagens en meerdere personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Naar verluidt kreeg een wagen pech op de rijbaan, de achteropkomende wagen slaagde er niet in op tijd te remmen, waarna er een gecompliceerde aanrijding tussen verkeer uit beide richtingen ontstond.  Een van de betrokken personenauto’s zit klem tussen twee vrachtwagens in. Er zijn meerdere personen nagekeken door het ambulancepersoneel, één persoon met verwondingen is in een vacuümmatras naar het ziekenhuis vervoerd.

Er zijn meer ambulances gealarmeerd om alle betrokkenen te controleren. De weg ligt bezaaid met onderdelen, meerder bergers zijn ter plaatse om de voertuigen mee te nemen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

IMG_0477

IMG_0541

IMG_0492

IMG_0554

IMG_0506

 

IMG_0566

IMG_0552

IMG_0527

IMG_0582

IMG_0625

IMG_0628

IMG_0639