Zaterdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten op de rijksweg A12 ter hoogte van Zoetermeer.

Omstreeks 19:40 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor het ongeval op de A12 ter hoogte van de Balijbrug. De politie, Rijkswaterstaat en een ambulancedienst kwamen ter plaatse.

Eén van de betrokken voertuigen is door onbekende oorzaak gaan tollen over de weg en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De inzittenden van beide voertuigen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Voor zover bekend raakte er niemand dusdanig gewond dat hij of zij naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Als gevolg van het ongeval ontstond er een forse file op de snelweg in de richting van Utrecht. Dit kwam doordat alle rijstroken werden afgesloten zodat de hulpverleners een veilige werkruimte hadden.

IMG_4444

IMG_4416

IMG_4433

IMG_4439