Een achtervolging vanaf de A12 eindigde vanmorgen in een ongeval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

De politie gaf vanmorgen op de A12 een 20-jarige bestuurder uit Gouda een volgteken om een controle te ondergaan. De bestuurder was het hier niet mee eens, en besloot te vluchten. Hierop hebben de agenten de achtervolging ingezet.

Uiteindelijk eindigde de achtervolging rond 10:30 uur, op de rotonde van de Oostmeerlaan met de Noordeindseweg. De bestuurder botste hier op een andere weggebruiker. Echter liet hij het hier niet bij zitten en deed nog een poging om te voet te vluchten. De man kwam niet ver en kon al snel worden aangehouden.

Een ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken op verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De 20-jarige man uit Gouda is aangehouden, en overgebracht naar het politiebureau.

Het voertuig is door de politie in beslag genomen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in uw gemeente.

 

Foto’s: Ingezonden

Image_837313

Image_Crash_Achtervolging-5.jpeg