In de nacht van donderdag op vrijdag is een 20-jarige man uit Krimpen aan de Lek gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Rond 02:15 uur ging het volledig mis, de bestuurder verloor in de bocht op de Hoekeindseweg de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, het slachtoffer liep verwondingen op aan zijn been en gezicht en is door het ambulancepersoneel nagekeken en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De personenauto en boom liepen enorme schade op, in het voertuig waren twee airbags uitgeklapt door het ongeval. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk, wel was te zien dat de voorbanden van het voertuig nogal versleten zijn. Een politiewoordvoerder kon niet bevestigen of er drank of drugs in het spel was. Voor zover bekend zat de 20-jarige alleen in het voertuig.

De politie doet nog nader onderzoek naar het ongeval.

 

IMG_6019

IMG_6034

IMG_5985

IMG_5997

IMG_6006

IMG_6048

IMG_5975

IMG_6061

IMG_6064

IMG_6072