Zaterdagmiddag is er een bestuurder met bijrijder in zijn Jaguar te water geraakt langs de N209 / Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 12:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water langs de N209, een voorbijrijder zag het gebeuren en sloeg alarm. Omdat niet bekend was hoeveel personen zich in het voertuig bevonden werd de brandweer groots gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de twee inzittenden zelf uit het voertuig konden komen. Na een korte controle door het ambulancepersoneel bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

De bestuurder van de Jaguar heeft enorm veel geluk gehad, vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren en in de berm terecht gekomen. Voordat hij te water raakte schramde hij een boom en raakte omgekeerd in het water.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om het voertuig uit het water te halen. Als gevolg van het incident was er korte tijd een vertraging. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven en staan de hulpverleners in de berm langs de N209.

 

IMG_6168

IMG_6160

IMG_6207

IMG_6197

IMG_6212