Zoetermeer / Bleiswijk- Donderdagmiddag is er als gevolg van een aanrijding een forse vertraging ontstaan in beide richtingen op de A12 tussen Zoetermeer en Nootdorp.

Het ongeval vond plaats vlak na de toerit bij Zoetermeer Centrum in de richting van Nootdorp / Den Haag. Enkele personenauto’s kwamen op de 1e (linker) rijstrook met elkaar in botsing. De politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. Enkele personen zijn gecontroleerd, of er iemand is vervoerd is niet bekend.

Als gevolg van het ongeval was er maar één rijstrook open, dit leverde een fikse file op. Ook in tegengestelde richting, in de richting van Utrecht, was een snelheidsbeperking waardoor er ook een flinke vertraging ontstond.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de getroffen voertuigen mee te nemen.

IMG_1319

IMG_1347

IMG_1355

IMG_1342