Bergschenhoek – Op een rotonde aan de Boterdorpseweg heeft aan het begin van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een moeder en baby zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de rotonde van de Boterdorpseweg met de Zuiderparklaan ging het iets na 12.30 uur mis. Twee bestuursters kwamen met elkaar in botsing. In het voertuig dat in de flank is geraakt, zat een moeder met twee kindjes. Het portier aan de bijrijderskant is flink beschadigd. Ook het raam aan die kant is gesneuveld. Hier lag precies een baby’tje. Een agent spande tijdelijk een zeiltje om het kind te beschermen tegen de regen. Het andere meisje kreeg van de politieagenten een traumabeertje.

Na controle naar ziekenhuis

De moeder en het kind zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Na controle zijn zij zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is niet bekend; vermoedelijk gaat het om een voorrangsfout. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

 

IMG_1362

IMG_1369

IMG_1394

IMG_1389

IMG_1421

IMG_1415