In Delfgauw, Delft en Pijnacker-Nootdorp voerde de politie op zaterdagavond in samenwerking met de RDW een verkeerscontrole uit op het steunpunt van de Provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat langs de N470 / Strikledeweg.

Met behulp van motorrijders en zowel herkenbare als onherkenbare politievoertuigen werden bestuurders van de omliggende wegen (N470 / A13) van de weg gehaald voor een volledige controle. Medewerkers van de RDW waren ook aanwezig om voertuiggegevens te verifiëren. Langs de N470 stond bovendien een flitsbus, maar het was niet bekend of deze gegevens doorgaf aan de controlelocatie.

Bij aankomst van een bestuurder werd eerst een blaastest afgenomen, waarna de bestuurder na een negatief resultaat door mocht rijden en vervolgens volledig gecontroleerd werd.

Het exacte aantal gecontroleerde voertuigen en de resultaten van de controles, inclusief eventuele aanhoudingen, waren destijds niet bekend. De controle ging door tot in de nacht van zaterdag op zondag, tot 02:00 uur.


Wist u dat

U lid kunt worden van de 112Lansingerland kanaal op WhatsApp?

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Direct op de hoogte worden gebracht van omleidingen als gevolg van een ongeval?
Volg onze nieuwe WhatsApp kanaal! (extra service en helemaal kosteloos!)

 

IMG_1644

IMG_1554

IMG_1633

IMG_1558

IMG_1586

IMG_1549

IMG_1590

IMG_1573

IMG_1543