RegioNieuws / Zoetermeer – In de nacht van donderdag op vrijdag deed de politie onderzoek na een melding van een mogelijke gijzeling, waar dit zou zijn begonnen is niet bekend.

Naar aanleiding van een melding werd Zoetermeer door meerdere eenheden ‘op slot’ gezet, elke beweging van automobilisten werd door de agenten in de gaten gehouden. Uiteindelijk wisten agenten van de Landelijke Eenheid een voertuig waar de melding om ging staande te houden en is er een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uitgevoerd. Echter werd er niets verdachts aangetroffen.

Een woordvoerder van van politie eenheid Den Haag laat desgevraagd weten dat er nog een onderzoek loopt naar het incident. Hoeveel personen zich in het voertuig bevonden is niet bekend. “Er is uiteindelijk niemand aangehouden’, aldus de woordvoerder.

Foto: Archieffoto © Spa-Media