Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag rond de klok 15:00 uur ging het mis op de kruising van de Berkelseweg en de Dominee van Koetsveldstraat in Berkel en Rodenrijs.

Bij het bruggetje alwaar een wegversmalling zit ging het mis om een voorrangssituatie. Beide bestuurders kwamen bijna met elkaar in botsing omdat er geen voorrang werd verleend. Toen de bestuurder een opmerking maakte dat hij voorrang had ging de andere partij door het lint.

Beide heren raakte in worsteling waarbij een 27-jarige man uit Berkel en Rodenrijs rake klappen kreeg. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. De politie was snel ter plaatse waarop de situatie weer rustig was.

Na het afgeven van verklaringen van beide bestuurders en getuigen is de vechtersbaas aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het slachtoffer doet aangifte van mishandeling.