Berkel en Rodenrijs – Bewoners van een woning aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs schakelde uit voorzorg de brandweer in nadat een verhuislift dat tegen de woning staat flink begon te bewegen.

Door de harde windstoten van storm Jocelyn begon de verhuislift vanavond flink te bewegen. De verhuislift is door een aannemersbedrijf geplaatst voor renovatie aan het dak. De bewoners waarschuwde eerst het aannemersbedrijf, maar omdat het bedrijf elders in het land is gevestigd konden zij niet helpen en adviseerde de brandweer in te schakelen.

De brandweerlieden hebben de situatie bekeken en besloten eerst om de installatie te demonteren. Echter werkte dit niet waarop is besloten om een touwtje te spannen zodat de verhuislift enigszins op zijn plek blijft.

Meer kon de brandweer op het moment niets betekeken, indien er een gevaarlijke situatie ontstaat zijn de bewoners geadviseerd om opnieuw aan de bel te trekken.

 

IMG_3023

IMG_3033

IMG_3049

IMG_3041