Bleiswijk – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N209 / Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk, de bestuurder deed een poging te vluchten maar is door de politie aangehouden.

De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en ramde een personenauto en een vrachtwagen, hierna raakte de bestuurder te water langs de N209 / Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk. De man van het te water geraakte voertuig deed een poging om te vluchten.

Al snel hadden de agenten de man gevonden en is daarop aangehouden. De man ging hierbij enorm in verzet, voordat de man werd aangehouden is hij gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De man is door het ambulancepersoneel meegenomen. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse om de sloot te doorzoeken, dit om er zeker van te zijn dat er niet nog een persoon in het voertuig zat. In de sloot werd uiteindelijk niemand aangetroffen.

De andere betrokken personenauto is een voertuig van een uitzendbureau, uit dit voertuig raakte niemand gewond. Of er vooraf een achtervolging is geweest is niet bekend. De N209 was lange tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 

IMG_4319 kopie

IMG_4422 kopie

IMG_4354 kopie

IMG_4478

IMG_4483

IMG_4497

IMG_4489

IMG_4527

IMG_4512