Bleiswijk / Zoetermeer – Rondom de A12 en de viaduct van de N209 is donderdagmiddag een verkeersinfarct ontstaan nadat een vrachtwagen stil is komen te vallen op het viaduct van de N209 ter hoogte van Bleiswijk.

De vrachtwagen kwam aan het begin van de avondspit midden op de kruising stil komen te vallen. Door een kapotte rond de avondspits midden op de kruising stil komen te vallen, als gevolg hiervan is een enorme verkeersinfarct ontstaan. De afrit van de A12, komende uit Gouda, is uit voorzorg afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Aanhouding andere vrachtwagenchauffeur

De politie heeft een andere vrachtwagenchauffeur aangehouden. Terwijl medewerkers van een aannemersbedrijf bezig waren om de afrit (8) vanuit Gouda bij Bleiswijk af te zetten, reed de chauffeur over het puntstuk heen en reed hierbij bijna een persoon aan. De man moest opzij springen om niet aangereden te worden. De politie kwam ter plaatse omdat de gemoederen hoog opliepen. Uiteindelijk is de man door de politie aangehouden. De vrachtwagen is door de verkeerspolitie uitgelezen en meegenomen.

Boetes uitgeschreven

Medewerkers van Rijkswaterstaat en Provincie Zuid-Holland_Zuid hebben diverse verkeersboetes uitgeschreven aan automobilisten die de aanwijzingen van verkeersregelaar negeerden, ook werden er boetes uitgeschreven voor het negeren van een pijlwagen. Zij kunnen allen een boete op de deurmat verwachten.

Als gevolg van de afsluitingen is het op de A12 vanuit Gouda in de richting van Den Haag enorm druk. Er staat in de richting van Den Haag een lange file.

 

IMG_4812

IMG_4725

IMG_4791

IMG_4737

IMG_4770

IMG_4765

IMG_4853

IMG_4860

IMG_4874

IMG_4878