Bleiswijk – Woensdagochtend kwamen er bij de meldkamer meerdere telefoontjes binnen over een automobilist met zeer gevaarlijk rijgedrag op de N209. De bestuurder, een 31-jarige man, veroorzaakte met zijn rijgedrag een ongeval waarbij onder andere een personenauto en vrachtwagen bij betrokken waren. De 31-jarige automobilist kwam in het water terecht en probeerde te voet te vluchten. Al snel wist de politie de man aan te houden. 

Tijdens de dollemansrit heeft de man meerdere auto’s geschampt, op de N209 nabij het ongeval raakte de man van de weg en kwam in de berm terecht. Ook raakte hij de vangrail waarna hij van de weg raakte en in de sloot langs de N209 terecht kwam.

Nadat de man in het water terecht was gekomen deed hij een poging om te vluchten, maar tevergeefs. De politie had hem snel te pakken waarna hij werd aangehouden. Na controle door het ambulancepersoneel is hij toch eerst naar het ziekenhuis vervoerd, na controle in het ziekenhuis zal hij nog een verklaring moeten afleggen bij de politie.

De politie maakt bekend dat de man onder invloed was van drugs, wat hij precies had gebruikt is niet bekend. Zowel de getroffen personenauto als de vrachtwagen liepen aanzienlijke schade op. Evenals zijn eigen voertuig.

 

IMG_4362 kopie

IMG_4483

IMG_4512
IMG_4530
IMG_4497