Bleiswijk – Wederom was het raak op de bekende plek op de N209, boven de A12, in Bleiswijk.

Een dame had op de A12 de afrit van Bleiswijk genomen, maar kwam erachter dat zij de verkeerde afrit had gekozen. Om weer de snelweg op te rijden reed de vrouw rechtdoor, waar zij verplicht linksaf had  gemoeten.

Op dat moment stonden de verkeerslichten voor rechtdoor, vanaf Bleiswijk naar de toerit Den Haag, ook op groen. Hierdoor kwam zij in botsing met een andere automobilist. Deze auto begon na de aanrijding te tollen en kwam in de vangrail terecht.

Één persoon is geholpen om uit het voertuig te komen en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

Als gevolg van het ongeval was de toerit naar de A12 -> Den Haag afgesloten. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.