Bergschenhoek – Dinsdagochtend 3 juli is er een fietser gewond geraakt na een ongeval aan de Berkelseweg in Bergschenhoek. 

Een automobilist kwam volgens een getuige uit de uitrit van zwembad De Windas, waar op hetzelfde moment een fietser over het fietspad fietste. Door de snelheid van de auto schrok de fietser en kwam daardoor hard ten val. De automobilist stopte niet en reed door richting de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs.

Een ambulancedienst werd gealarmeerd en heeft het slachtoffer die hoofdletsel opliep behandeld waarna hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Door oplettendheid van de getuige is het kenteken genoteerd en is de politie gewaarschuwd.

De politie is opzoek naar de bestuurder van de auto.

 

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).