Berkel en Rodenrijs – Woensdag 31 oktober 2018 is een 71-jarige vrouw bestolen in een supermarkt aan de Westerwater in Berkel en Rodenrijs.

Twee mannen kwamen naar de Albert Heijn aan de Westerwater, maar zij kwamen daar niet om boodschappen te doen. Zij werkten samen om kwetsbare slachtoffers te beroven van hun geld. Door ‘vriendelijk’ te lachen of de slachtoffers te ‘helpen’ griste de ander de portemonnee van het slachtoffer weg. De daders hebben meerdere pogingen gedaan, maar deze mislukte.

Een 71-jarige dame in een scootmobiel werd wel slachtoffer, een van de mannen lachte ‘vriendelijk’ naar de vrouw waarop de ander haar portemonnee uit haar tas griste. Het slachtoffer ontdekte dit pas bij de kassa waar zij enorm schrok. De buit bleef beperkt tot het contanten geld wat in de portemonnee zat. De vrouw bewaarde haar pincode niet in haar portemonnee waardoor de daders niets aan de pinpas hadden.

Herkent u deze mannen ?
De politie is opzoek naar de daders, zij willen deze mannen graag stoppen. Heeft u tips, neem dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn; 0800 – 6070 (gratis).

Foto’s: Screenshot uit video © Bureau Rijnmond