UPDATE: 

De vermiste man is weer terecht. De man is in goede gezondheid in Rotterdam Zuid gevonden.

Wij willen u allen hartelijk bedanken voor het massaal delen van onze berichten!

Dank voor het delen en uitkijken!

 

UPDATE:

De politie meldt zojuist aan onze redactie dat alle kinderen in goede gezondheid zijn aangetroffen! Sinds wanneer de kinderen weer terecht zijn en waarom hier geen bericht over uit is gegaan is niet bekend.

Bleiswijk – Vanaf dinsdagmiddag 11 juni is er een 72-jarige man vermist vanaf Bleiswijk.

De politie maakt zich grote zorgen, de 72-jarige man is vanaf eerder vanmiddag vermist vanaf ,een nog onbekende locatie, in  Bleiswijk. De politie heeft Burgernet ingeschakeld om de man te vinden. Omstreeks 17:30 uur is er een burgernet-bericht uitgestuurd.

Signalement van de vermiste man is om privacyredenen verwijderd.

Heeft u tips, of ziet u de man ? Bel de politie via 112!